Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.

[wpseo_breadcrumb]

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.

Lodewijk en Janny de Vries zijn in oktober 1976 begonnen met een eigen schoonmaakbedrijf. Ongeveer 10 jaar later kwam de zoon van Lodewijk en Janny “Frank” in dienst eerst als medewerker en later als medevennoot. In 1996 behaalt Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries VOF het ISO-certificaat en deze is steeds weer verlengd. En zo zijn zij uitgegroeid tot een succesvol en welvarend bedrijf. Het klantenbestand bestaat op dit moment uit meer dan 200 klanten en het personeelsbestand uit ca. 120 medewerkers.

Dromen zijn geen bedrog

Dat dromen niet altijd bedrog zijn blijkt wel in juli 2001, dan betrekken ze na 25 jaar eindelijk hun eigen pand in de F.A. Wentstraat in Aalsmeer. Vanuit deze locatie wordt alles geregeld door de drie medewerksters van kantoor. Directe levering van schoonmaak- en toiletartikelen zijn nu mogelijk door het nieuwe magazijn. In 2006 heeft Frank de Vries de VOF overgenomen en is het een eenmansbedrijf geworden. De eenmanszaak is vanaf 2011 een B.V. geworden.

Meer dan schoonmaken alleen

Natuurlijk doen wij voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden maar wij doen meer, veel meer zelfs!

Glasbewassing
Spinnen verwijderen
Schoonmaken
Vloeren reinigen
Tapijt reinigen
Tapijttegels leggen

U kunt ten allen tijden een vrijblijvende offerte aanvragen voor bovengenoemde werkzaamheden.

Waar maken wij schoon?

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Aalsmeer en in het Westland.

Wij verrichten onze werkzaamheden in onder andere:
Aalsmeer, Kudelstaart, de Kwakel, Hoofddorp, Amstelveen, Schiphol, Schiphol-Rijk en Zwanenburg.

In het Westland verrichten wij onze werkzaamheden onder andere in Honselersdijk en Naaldwijk.

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries - De beste keuze voor reguliere schoonmaak en specialistische reiniging tegen een scherpe prijs.

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.

MijnSchoonmaakartikelen.nl is de webshop van schoonmaakbedrijf L.J. de Vries. Waar u voor al uw sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten terecht kunt.

Ook als u (nog) geen klant van L.J. de Vries bent, kunt u bij MijnSchoonmaakartikelen.nl uw bestelling voor schoonmaakproducten en hygiëneproducten doen.