Over MijnSchoonmaakartikelen.nl

[wpseo_breadcrumb]

Over MijnSchoonmaakartikelen.nl

MijnSchoonmaakartikelen.nl is de webshop voor al uw sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.. Deze is ontstaan doordat er veel vraag naar schoonmaakartikelen is door bedrijven die geen klant zijn van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V. heeft een magazijn met een ruime voorraad aan artikelen. Wij willen het alle bedrijven mogelijk maken om van onze lage verkoopprijzen te profiteren. Middels deze webshop hopen wij u hiermee van dienst te kunnen zijn.

Wij leveren deze merken:

Ons assortiment hygiëneproducten / sanitairproducten en schoonmaakproducten is zeer ruim. Wij leveren dan ook schoonmaakartikelen van de merken: Deb, Kimberly-Clark, Tork en Vendor.

Grotere hoeveelheden afnemen?

Als u grotere hoeveelheden wilt afnemen, neemt u dan contact met ons op voor het maken van prijsafspraken met hogere kortingspercentages.

Bezorgen van uw bestelling?

Wij bezorgen de producten door heel Nederland. Zie de afleverinformatie voor prijzen en verdere informatie. Te allen tijde kunt u op afspraak producten bij ons afhalen. Meer informatie over de levering van uw bestelling.

 

Logo Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries - Meer over MijnSchoonmaakartikelen.nl

Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V.

MijnSchoonmaakartikelen.nl is de webshop van schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V. Waar u voor al uw sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten terecht kunt.

Ook als u (nog) geen klant van Schoonmaakbedrijf L.J. de Vries B.V. bent, kunt u bij MijnSchoonmaakartikelen.nl uw bestelling voor schoonmaakproducten en hygiëneproducten doen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag zijn wij van 9:00 tot 17:00 uur geopend.

Bereikbaarheid

U kunt ons op werkdagen bereiken op: 0297-322339

Onze medewerkers staan u graag te woord. Heeft u hulp of advies nodig? Zij kunnen u altijd van de juiste informatie voorzien.