Kimberly Clark professional producten

De sanitaire voorzieningen in elk gebouw, moeten het meest schoon van alle voorzieningen moeten zijn. Het vereist dan ook wel een regelmatige schoonmaak. Voor een grote organisatie is het mogelijk om dan een schoonmaakbedrijf in te schakelen. Voor kleinere organisaties of misschien wel bij u thuis, is het goed om de juiste producten te gebruiken die ervoor kunnen zorgen dat de hygiëne in deze omgeving goed is. De Kimberly Clark professional producten kunt u hier het beste voor gebruiken. Hiermee zorgt u ervoor dat u de ruimtes op een snelle en gemakkelijke manier schoon houdt.

Van poetsdoeken tot afvalbakken

Kimberly Clark professional heeft heel veel te bieden als het gaat om de schoonmaakproducten. Het is natuurlijk handig om een aantal poetsdoekjes te hebben om de ruimtes schoon te houden, maar ook heeft Kimberly Clark verschillende soorten afvalbakken die goed zijn voor de ruimtes. Er zijn ook nog andere producten beschikbaar zoals:

  • Dispensers
  • Handschoenen
  • Afvalbakken
  • Tissues
  • Luchtverfrissers

 

Let op: De levering van Kimberly Clark artikelen kunnen oplopen tot 3 weken levertijd.

 

Bekijk alle Kimberly Clark producten

 

 

 

Mijnschoonmaakartikelen.nl

Mijnschoonmaakartikelen.nl biedt een groot assortiment van Kimberly Clark professional producten. Kimberly Clark is een duurzaam merk welke ook beschikt over het EU ecolabel (ook wel EC label genoemd). Door deze kwalitatieve producten te gebruiken houdt u, uw sanitaire ruimtes goed schoon.

De producten van dit merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met goede technieken duurzaam geproduceerd. Alle producten zijn ook nog eens uitvoerig getest en daarmee zullen ze echt een toevoeging zijn voor uw schoonmaak situatie. Kimberly Clark professional is dan ook een enorm bekend merk. Zo vallen ook merken van schoonmaakartikelen als: Kleenex, KIMCARE en Scott, onder de vleugels van Kimberly Clark!

 

Overige merken

Mijnschoonmaakartikelen biedt naast Kimberly Clark professional producten, ook een groot aantal producten van andere merken aan. Kortom, wij bieden alles om u sanitaire voorzieningen mee schoon te maken. Dit is namelijk ontzettend belangrijk, omdat deze ruimtes door veel mensen worden gebruikt. Wilt u nu weten welke producten mijnschoonmaakartikelen.nl nog meer aanbiedt? Bekijk dan alle producten op de productpagina.

Bekijk alle merken op