Merken

[wpseo_breadcrumb]

Leverancier van professionele hygiëneoplossingen Tork helpt u en uw bedrijf om succesvol te zijn. Uw specifieke wensen op het gebied van hygiëne staan bij Tork centraal. Zo kunt u zich richten op de zaken die voor u belangrijk zijn. Tork streeft ernaar om met gepaste en duurzame oplossingen uw bedrijf te ondersteunen.

Vendor Toilethygiëne is dé Specialist voor de totale inrichting van toiletruimtes. De basis van de succesvolle Vendor concepten zijn de unieke en innovatieve productlijnen. Uitgangspunt is hierbij de meest optimale toilethygiëne voor de gebruiken.

Deb is er voor bedrijven en organisaties die het welzijn van hun medewerkers en klanten voorop stellen, met een uitgebreid assortiment skin care producten. Omdat de behoefte aan huidverzorgingsproducten in een organisatie van medewerker tot medewerker sterk kan verschillen.

Kimberly-Clark Professional is bekend in de markt als een leider van onderscheidende producten voor de badkamer. Met vertrouwde merken zoals Kleenex , Scott , en KIMCARE , bieden zij innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen die klanten helpen in het gebruik van minder afval.