Gratis verzending vanaf € 250,-

Makkelijk betalen met iDEAL

Standaard 20% korting

HD Floorpul Onyx 43B

HD Floorpul Onyx 43B

Schrobmachine HD Industrial Onyx 43B – schrobben onder tafels!

Een krachtige maar uiterst compacte schrobmachine is de HD Industrial Onyx 43B (made by Floorpul). Een schrobmachine die ook het water opzuigt bij het achteruit rijden. Dus u kunt nu ook onder tafels komen en de vloer droog vervolgens achterlaten. Daarnaast is de schrobmachine uniek door de compacte afmetingen i.c.m. de schrobbreedte van 43cm, de borsteldruk van maar liefst 38kg en de lange werktijd van maar liefst 1,15 uur NETTO. Met de Lithium uitvoering heeft u zelfs een batterijcapaciteit van 2,5 uur!

U vult de schoonwatertank met reinigingsmiddel en water. Vervolgens begint u met schrobben door de borstel, de watertoevoer en de afzuiging aan te zetten met het bedieningspaneel. De borstel begint pas te draaien wanneer u de duimschakelaars activeert. De machine trekt zich (door de borstelomwenteling) vervolgens zelf naar voren toe. Het kost u dus nagenoeg geen kracht.
Doordat de borstel en de zuigmond 360° kunnen draaien kunt u zelfs schrobben en het water opzuigen bij het achteruit rijden. U kunt op de video zien hoe dit precies in zijn werk gaat. Met de waterafvoerslang kunt u het water, na de werkzaamheden, lozen op een willekeurige locatie.

-zuigmotor 24V 340W
-werkbreedte 430 mm
-diameter pad 17″
-inhoud properwatertank 23 lt
-inhoud vuilwatertank 25 lt
-borstel 0,6 ppl
-plateau
-zuigrubbers voor achter
-Pack batterijen 2 x 12V 40A AGM p/B

3.212,00 (3.886,52 incl BTW)

Uitverkocht

Artikelnummer: Onyx43b Categorieën: ,